Om Nordic Business Light

Nordic Business Light udfører skræddersyede LED-løsninger, der imødekommer efterspørgslen om markante besparelser (kWh og CO2) fra større virksomheder. Vi er specialister i store produktions- og lagerbygninger og i virksomheder med mange afdelinger, kontorer og butikker.

Vores fokus er som total-partner at eksekverer en turn-key, hurtig og fuldstændig opgradering til bedste og mest energieffektive lysløsning.

Effekten for kunderne er HURTIGT at opnå et højt økonomisk afkast, en betydelig reduktion af CO2-aftryk samt et mærkbart positivt løft for både medarbejdere og kunder.

Vores ledestjerne er: Det skal være nemt og værdifuldt at være kunde hos Nordic Business Light!

Korte tilbagebetalingstider og stor bundlinjeeffekt
Vores LED-lysinstallationer gennemføres typisk som en opdatering af eksisterende armaturer og med en tilbagebetalingstid på ned til 7 måneder. Dette kan skabe en bundlinjeeffekt på 10 til 100 mio. kr. afhængigt af nuværende strømforbrug og størrelse på virksomheden.

Skræddersyede løsninger
Vores ydelser er skræddersyet til den specifikke kunde og kan også omfatte finansieringsløsninger, applikationer til energisubsidier, detaljeret rapportering om projektstatus, markedsudviklingsrapporter, eftersalgsservice mv.

Udover at udskifte jeres nuværende lys med energieffektive LED-løsninger, rådgiver vi om lyskvalitet, dokumenterer energi- og miljøbesparelserne og sikrer, at I opnår de korrekte tilskud.

Nordic Business Light har dyb indsigt i alle områder inden for LED-lys og en stærk forståelse for udfordringer og målsætninger i landets største detailkæder og erhvervsvirksomheder.

Faglighed og koncern-forståelse
Nordic Business Light er skabt ved at kombinere en af LED-branchens pionerer, Eco-Power Danmark, med X10 Capital & Consulting.

Eco-Power Danmark har løst krævende opgaver overalt i Danmark i mere end 10 år. Teamet bag X10 Capital & Consulting har selv drevet store virksomheder og koncerner og har derfor unik erfaring med, hvad der skal til for skabe værdi for dem.

Belysning udgør i gennemsnit 50 % af elforbruget i detailbranchen. LED er den mest energivenlige belysning på markedet. Derfor får I en kontant besparelse ved at skifte jeres halogenspots, sparepærer eller lysstofrør ud med LED

Kilde: Energistyrelsens hjemmeside

Undersøgelser viser, at både velværet og produktiviteten på en arbejdsplads kan forbedres ved at vælge en belysning af god kvalitet tilpasset forholdene. De traditionelle belysningsløsninger bruger en stor del af deres energi på at danne varme og en mindre del på at lyse, hvorimod LED næsten ikke udvikler varme. Den kvalitet ved LED er med til at forbedre indeklimaet.

Kilde: Energistyrelsens hjemmeside