Vi udfører opgaven fra A til Z

Et samarbejde med Nordic Business Light kører efter en velafprøvet proces, der gennemløber 6 trin, som sikrer, at I altid har overblik over projektet. Inden vi laver en aftale med jer, foretager vi en grundig screening af jeres nuværende lysinstallationer og skræddersyer en totalløsning, som dækker jeres specifikke behov. Det er også her, I får et overblik over besparelser og den samlede bundlinjeeffekt.

1

Første kontakt
Vi etablerer en god relation og har en indledende dialog om bundlinjepotentialet i lys. Det er også her, vi bliver enige om den efterfølgende proces og gennemgår jeres behov og strategi for lys i virksomheden. Vi introducerer jer for Lysregnskabet© og viser, hvordan lys kan øge jeres bundlinje markant.

2

Analyse og estimat
Nordic Business Light gennemgår jeres butikker, kontorer, lagre mv., hvor vi foretager lysanalyse og optælling. Herefter udarbejder vi sammen med jeres fagspecialister et estimat for jeres Lysregnskab©.

3

Briefingmøde
Her samler vi topledelsen i jeres virksomhed til en kort 60 minutters workshop. Vi præsenterer sammen Nordic Business Light’s lysfilosofi, Lysregnskabet©, samt den konkrete business case for jeres virksomhed.

4

Aftale
På baggrund af briefingmødet udarbejder vi en samarbejdsaftale, der sikrer en problemfri styring og sikrer jer et løbende overblik, overordnet såvel som i detaljen. Vi sikrer, at I opnår en øjeblikkelig bundlinjeeffekt og finder den rigtige finansieringsløsning, hvis I ønsker det. Vi forstår jeres regnskabsprincipper og sikrer, at løsningen er håndtérbar hos jer i praksis.

5

Projektering
Vores projekteringsafdeling projekterer leverancer, og I godkender detailtidsplanen. Vi planlægger udførelsen, så der er mindst mulig driftsforstyrrelse. Vi styrer hele opsætningen af lys, bortskaffelsen af det gamle lys og oprydning mv., samt rapporterer til topledelsen alt efter ønske.

6

Leverancen
Vi sørger for bemanding, så vi kan arbejde hurtigt og effektivt og være til mindst mulig gene for medarbejdere og kunder. Vi leverer det aftalte og sikrer, at der bliver ejerskab af løsningen hos jeres lokale brugere, ligesom vi oplærer dem i særlige muligheder for styring og fleksibilitet i den daglige drift. Når arbejdet går i gang, opstiller vi et dashboard, hvor I hele tiden kan følge status og få et detaljeret overblik over, hvad der sker hvor og hvornår. Vi leverer en samlet central rapport med overblik over sparet CO2 mv. og et endeligt Lysregnskab©, som I kan bruge direkte i kommunikationen med jeres interessenter og i koncernregnskabet. Dermed kan vi aktivt levere på virksomhedens miljøstrategi.

Nordic Business Light har formået er at overholde tidsplanen for udskiftning af 700 butikker på 17 måneder. Det er i sig selv ret bemærkelsesværdigt. Samtidig har Coop kun haft én projektleder på projektet, og det kræver selvfølgelig en stærk samarbejdspartner, som er i stand til at eksekvere på et så stort logistik- og implementeringsprojekt.
Peter Svendsen
Energichef, Coop
Den succesfulde installation af 200.000 lyskilder på 17 måneder er gjort mulig gennem benhård projektstyring, et hårdarbejdende team af montører og en stor forståelse for Coops behov og organisation.