Løsninger

Nordic Business Light leverer en solid og veldokumenteret kvalitet, der hører til markedets absolut bedste – og vi bakker vores løfter op med markedets bedste garantier samt en fordelagtig finansiering.

Vi sourcer vores produkter direkte fra anerkendte producenter og sikrer kvaliteten gennem en stærk QA/QC proces og kontrol – og deltager selv i produktudviklingen.

Produkter af høj kvalitet
Vi kalder vores tilgang for ”Quality inside”. Dette betyder, at vi anvender markedets bedste komponenter til de kritiske dele af lyset. På den måde kan vi sælge lys af højeste kvalitet, men til en langt lavere pris end de markedsledende brands. Vi leverer også de kendte mærkevarer, hvor det giver mening.

Lys til kundens behov
Vi sammensætter lyskomponenterne, så de passer til kundens behov. Vi arbejder med store ordrer og kan derfor optimere produkterne og tilvælge features, der er vigtige for kunden, men til en optimeret pris.

Alle produkter gennemgår kvalitetstjek
Vores løsninger produceres primært i Asien, hvor vores erfarne ingeniører gennemgår alle fabrikker og auditerer bl.a. for deres kvalitetssetup, medarbejdertilfredshed og overholdelse af alle etiske retningslinjer.

Vi gennemgår nøje alle ordrer og udtager prøver og udarbejder altid pre-shipment rapporter, som sikrer, at produkterne har en ensartet kvalitet. I samarbejde med anerkendte analyseinstitutter sikrer vi, at produkter lever op til de fastsatte krav.

Alle produkter skal opfylde en række minimumsparametre, hvilket bl.a. er flimmerfri (flickerfree). Derudover sikrer vi, at alle leverandørers indkøb af mærkevarekomponenter er originale.

Vi følger markedet og trends på tæt hold og kan bl.a rådgive om generel energioptimering.

Garanti
Vi giver 5 års garanti på alle produkter, undtagen få pærer.

Alle produkter bliver udskiftet, hvis de ikke performer tilfredsstillende. Vi har en meget lav fejlprocent på vores produkter, som i gennemsnit ligger under 5 promille.

Derudover omfatter vores garanti:

  • Produktansvarsgaranti – også på de armaturer, vi ombygger
  • Entrepriseforsikring – der dækker dig og os frem til aflevering
  • Komplet finansiering – som et fast tilbud
  • Dokumenteret QA/QC kvalitetssikring

 

Finansieringsløsninger

Din virksomhed kan opgradere til energibesparende LED-belysning uden forudgående omkostninger og tilbagebetale installationen på tværs af flere energiregninger. Flere løsninger kan også designes til at være cash flow-positive, hvilket betyder, at de månedlige energibesparelser er større end udbetalingerne.

Vi samabejder med Delagerland, som er førende indenfor finansiering af LED udskiftninger og sikrer total gennemsigtighed og professionel proces.

Nedenunder ses 4 forskellige finansieringsløsninger som kan være fordelagtige for din virksomhed:

Pay-as-you-save (tilskud indregnet)
Pay-as-you-save (tilskud ”kontant i hånden”)
Save-as-you-go (tilskud indregnet)
Save-as-you-go (tilskud “kontant i hånden”)