Om os


Faglighed og koncern-forståelse

Nordic Business Light er skabt ved at kombinere en af LED branchens pionerer, Eco-Power Danmark, med X10 Capital & Consulting.

Eco-Power Danmark har løst krævende opgaver overalt i Danmark i mere end 7 år.

Teamet bag X10 Capital & Consulting har selv drevet store virksomheder og har derfor unik erfaring med, hvad der skal til for skabe succes for hele virksomheden – i relation til både proces overblik, opfølgning og rapportering.

Indsigt og overblik

Nordic Business Light har dyb indsigt i alle områder inden for LED lys samt en stærk forståelse for udfordringer og målsætninger i landets største detailkæder og erhvervsvirksomheder. Sammen med vore producenter udvikler vi lyskilder, der dokumenterbart er blandt markedets bedste.  Vi rådgiver i lyssætning, udfører energiberegninger, sikrer tilskudsordninger, installerer produkterne og afleverer en fuldt implementeret og færdiggjort lys-løsning til detailkæder og store erhvervsvirksomheder.

  • Vi ser lys som forudsætning for din virksomheds udvikling – ikke som enkeltstående produkter
  • Vi løser alle opgaver med lys som en totalløsning fra start til slut
  • Vi udfører hurtigt og effektivt, så I kan bevare fokus på jeres forretning
  • Vi udfører i alle dele af virksomheden uanset størrelse og antal af afdelinger/butikker/kontorer/lagre/produktionslokaler

Nordic design og lysforståelse

Som en nordisk virksomhed har vi lys og design i vores DNA. Vi har respekt for lyset og ved alt om, hvordan man arbejder med det, så man opnår livskvalitet og motivation. Jo mere naturligt, lyset er, desto lettere udfolder livet sig under det. Den viden er en del af vores arv. Og den bruger vi aktivt, når vi skaber løsninger til virksomheder med fremtidens LED lyskilder.

ole-mikael-jensen

Ole Mikael Jensen, bestyrelsesformand

Ole er medstifter af X10 Capital & Consulting, der rådgiver og investerer i selskaber, der ønsker hurtig radikal vækst. Ole har en baggrund fra detail- og grossisthandel i mere end 20 lande, og var senest en del af den globale topledelse i Wolseley plc.  

mikael-nyman

Teknisk direktør Mikael Nyman Larsen

Uddannet aut. Elinstallatør og mangeårig adm. og teknisk direktør i ECO POWER. Ekspert i lysberegning og projektering. Stifter og medejer af Nordic Business Light A/S